Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Partnerek
 MASCAGNI irodabútorok, irodai székek - olasz elegancia

Funkció, minőség, ergonómia, esztétikum


Az Icotrade Kft. 1992 óta forgalmazza  az olasz Mascagni gyár minőségi irodabútorait, irodai székeit.Termékkínálatunkban ma is meghatározó szerepet töltenek be  az olasz eleganciát, dinamizmust  és magas minőséget képviselő MASCAGNI termékek.


Az 1930-ban Umberto Mascagni által alapított bolognai irodabútor- és székgyár termékei méltán népszerűek a hazai felhasználók körében. A funkcionalitást és a minőséget középpontba helyező innovatív fejlesztések eredményeként 2006-ban hét irodabútor család, kábelcsatornás válaszfalrendszer, térelválasztók, paravánok, recepciós bútorok és irodai székek széles választéka szerepel termékkínálatunkban.


A Mascagni irodabútorok tökéletesen megfelelnek minden, a korszerű irodai munkahelyek kialalakításával kapcsolatos igénynek és az ezzel kapcsolatos EU ajánlásoknak. Az egyes bútorcsaládok a legszigorúbb ergonómiai követelmények figyelembevételével kerültek kifejlesztésre. A számítógépes munkahelyek, mobil irodák berendezéséhez egyaránt kiváló Cor@ bútorcsalád széles elemválasztéka, kábelcsatornás íróasztalai, térelválasztó elemei színes, változatos, egyedi igényekhez igazodó megoldásokat kínálnak. A görgős íróasztalok és szekrények, a tökéketes kábelelvezést biztosító térelválasztók lehetővé teszik a dinamikusan változó, egy-egy feladathoz rendelt konfigurációk gyors szét-és összeszerelését.


Az ergonómikus kialakítású, kényelmes ülést biztosító, nagy ülőfelületű Mascagni irodai forgó- és tárgyalószékek, konferenciaszékek, a modern vonalvezetésű, rendkívül változatos Atrio  ülőbútorrendszer tökéletes választás irodák, várótermek, recepciók, nagyobb közösségi terek hangulatos berendezéséhez. A kiváló alapanyagokból készülő furnéros LineaTop,  Karma, Quadra vezetői irodabútorok, a kézi megmunkálású, selymes fényű exkluzív Arco  bútorcsalád a legapróbb részletekig kidolgozott elegáns, valódi Mascagni bútorok!


 A Mascagni gyárral közel másfél évtizede szoros együttműködésben dolgozunk. A legfontosabbnak megrendelőink megelégedettségét tartjuk. A minőségi  irodabútorokhoz minőségi szolgáltatást nyújunk. A Mascagni termékeket részben raktárról szállítjuk. Az általános szállítási idő 2-3, egyedi megrendelés esetén 3-4 hét. A Mascagni termékekre a gyár 5 év garanciát biztosít!

 GRAMMER irodai székek - német precízitás

Ergonómia felsőfokon!


Minőségi irodaszékeink sorában a tökéletes ergonómiát és a  világszerte elismert design-t a GRAMMER irodai székek és  tárgyalószékek  reprezentálják.


A német GRAMMER cég az innovatív ülésrendszerek vezető specialistája Európában. A széleskörű kutatásokat, tudományos ismereteket,  precíz mérnöki munkát igénylő fejlesztések során a világon elsőként alkotta meg az aktív ülést biztosító CatBack rendszert, amely lehetővé teszi, hogy a háttámla ülés közben teljesen automatikusan alkalmazkodjon  a hátgerinc természetes alakváltozásához. Az innováció révén kialakított Grammer Lynx  irodaszék  2003-ban "Ergonómiai aranyérmet" nyert a londoni Spectrum Design Vásáron.


A Glide-Tec mechanikával  rendelkező Lynx, Leo, Manul, Tiger, Cougar, Puma irodai székek háttámlája előre-, illetve hátradőlés közben alkalmazkodik a mozgás irányához, folyamatosan támasztja a hátat, így kínzó derék- és hátfájásoktól kíméli meg a benne ülőt. A tökéletes kényelem és ergonómia elérése érdekében a háttámla AirShape rendszerrel is kiegészíthető. Az ergonómiailag tesztelt speciális Grammer üléseket az irodai felhasználáson kívül széleskörüen alkalmazzák várótermekben, mozikban, gépkocsikban, haszonjárművekben a világ számos országában, az USA-tól Japánig.

  helit  irodai kiegészítők- kiváló formatervezés és minőség

A helit rolós névjegykártyatartója


helit irodai kiegészítők sorában a modern és a klasszikus   formák kedvelői egyaránt megtalálhatják íróasztaluk nélkülözhetetlen tartozékait, az íróasztali készleteket, irattálcákat, prospektustartókat, irattároló boxokat és természetesen a hazai felhasználók körében páratlan népszerűségnek örvendő rolós névjegykártyatartót is.


Az 1897-ben alapított német gyár kiváló minőségű termékei fejlesztése során különösen nagy hangsúlyt helyez a formatervezésre. A helit irodai kiegészítők használata során a jól szervezett irodában lehetővé válik a racionális iratkezelés és a helytakarékos irattárolás, felszabadulnak az íróasztalok. A kreatív ötletekkel megalkotott helit termékek színt, hangulatot varázsolnak az irodába. Ha az irattároló papucsokat, irattálcákat, asztali írószertartókat nem pusztán egyszerű irodaszernek tekintjük, hanem az irodai munkaszervezés eszközeként, akkor némi tervezés árán az ízlésesen kiválasztott irodai kiegészítők nemcsak munkánk hatékonyságát növelik, hanem esztétikussá, hangulatossá alakíthatjuk velük irodánkat. Ehhez nyújtanak segítséget a helit változatos termékcsaládjai. az Economy, Linear, Life Style, Silver, Transluzent, Design Classic és a Solitaire.  A különböző stílusú, árfekvésű termékcsaládok között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt!


 GESAB - a holnap termékeA professzionális bútorzat


A Gesab Nemzetközi Cégcsoportot 1991-ben dinamikusan fejlődő, fiatal innovatív cégek alapították. A Gesab professzionális műszaki bútorzatot, szervezési és biztonsági rendszereket IT felügyeletet ellátó vállalatok, internetszolgáltatók, nagyobb hálózatokat működtető cégek, tesztlaboratóriumok, Call-centerek konkrét felhasználói igényeinek megfelelően, testreszabottan kínáljuk.


A TechnoLan és TechnoWork rendszerek a XXI. század követelményeire szabva akár teljes számítógépfarmok ergonómikus, kultúrált, egyben biztonságos tárolását, elhelyezését oldják meg. A moduláris elemek polcai, szekrényei tervezésénél külön figyelmet szenteltek annak, hogy a szerelés, karbantartás se okozzon gondot. Az ötletes elrendezésnek köszönhetően a helykihasználás akár 80 százalékkal is meghaladhatja a hagyományos megoldások révén elérhetőt.


Legújabb termékcsaládunk az Advantis Console, mely innovációs, műszaki és ergonómiai szempontból a legkorszerűbb termék az informatikai bútorok piacán.


Az Advantis a  bútorozás forradalmian új koncepcióját valósítja meg. Tökéletes megoldást kínál a különböző vezérlési és irányítási feladatokat ellátó munkahelyek ergonómikus kialakításához, az informatikai és egyéb eszközök, kábelek, valamint más csatlakozási pontok elrendezéséhez.  Olyan műszaki megoldásokat kínál, melyek ideálissá teszik Call-centerek, vezérlőtermek, felügyeleti rendszerek, fejlesztői munkahelyek, ügyfélszolgálati helyiségek berendezéséhez éppúgy, mint konferenciatermek, vezetői irodák létrehozásához.


Az Advantis fejlesztése során a tervezők különös hangsúlyt helyeztek a munkapszichológiai és az ergonómiai követelményeknek, valamint a munkahelyek kialakításával kapcsolatos nemzetközi előírásoknak történő megfelelőségre. Az Advantis flexibilis és könnyen adaptálható a felhasználó specifikus funkcionális és esztétikai igényeihez. Ergonómiailag tökéletes lehetőséget biztosít a szükséges eszközök vízszintes és függőleges elhelyezéséhez és azok akár 24/7-es üzemmódban történő kezeléséhez.


A Gesab rendszerek a kutatások és innovatív fejlesztések erdményeként folyamatosan követik a technológiai változásokat. A Gesab rendszerelemek gyártása a legkorszerűbb technológiák alkalmazása és szigorú minőségellenőrzés mellett folyik. Ennek köszönhetően a gyártó termékeire 10 év garanciát nyújt.


 GDB - irodabútorok raktárról

Európa legnagyobb, 32 000m2-es raktárával rendelkező GDB International hazai képviselőjeként az Icotrade Kft. kiváló minőségű termékeket kínál raktárról, egyhetes szállítási határidővel. Ez a mai irodabútoros piacon a gyártók kínálatával szemben legalább egyhetes időelőnyt jelent, de az esetek többségében ez az előny inkább kettő vagy három naptári hét! Érdemes mérlegelni.
A 19 operatív és vezetői bútorcsaládot, térelválasztókat, székeket, irattároló rendszereket bemutató katalógusban a színes fotók mellett bútor-összeállítási minták, részletes műszaki adatok és színminták segítik a vásárlókat a választásban. A GDB tervei alapján gyártott exkluzív termékkört magas minőség, variálhatóság, szín- és formatervezéshez szervesen illeszkedő irodai kiegészítők jellemzik.
A raktárról történő vásárlásnál alapvető dolog a bizalom. Ez az irodabútorok esetében is igaz. Nem könnyű érzékelni a térbeli méreteket, az anyagszerűséget, sőt a színeket sem! A GDB International katalógusa áttekinthető, jól használható, de érdemes kérdezni, tanácsot kérni a legkedvezőbb megoldás érdekében. A GDB International termékeinél minősége és az Icotrade Kft.-vel való többéves harmonikus együttműködés a garancia arra, hogy jól választunk.


Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum