Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Irodai szék - Sitness forgószék

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
Sitness 5 labdaszék
további képek

A Sitness 5 labdaszék koncepcionálisan új ülés gyermekeknek és felnőtteknek, beépített tornalabdával. Az ülés keménysége a légnyomás szabályozásával állítható. A pumpa tartozék. A labdaszék magassága 55 cm. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A Sitness 5 labdaszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Sitness 6 labdaszék
további képek

A Sitness 6 labdaszék koncepcionálisan új ülés, beépített tornalabdával. Az ülés keménysége a légnyomás szabályozásával állítható. A pumpa tartozék. A labdaszék magassága 64 cm. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A Sitness 6 labdaszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Lady Sitness forgószék
további képek

LADY Sitness Hölgyeknek! Az ergonómikus Lady Sitness forgószéket kifejezetten a nők anatómiai adottságait figyelembe véve fejlesztették ki! A LADY Sitness forgószék háttámlája és különösen annak alsó része speciális formájú, mivel a nők gerince ezen a ponton nagyobb megtámasztást igényel. A rendkívül kényelmes és tetszetős ülőfelület 7 különböző feszítésű és keménységű zónája biztosítja az optimális üléskomfortot. Az USA-ban szabadalmaztatott Body-Balance-Tecâ mechanika teszi lehetővé az ülőfelület egyedi, háromdimenziós mozgását, amely erősíti a hát izomzatát. A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Lady Sitness De Luxe forgószék
további képek

LADY Sitness Hölgyeknek! Az ergonómikus Lady Sitness forgószéket kifejezetten a nők anatómiai adottságait figyelembe véve fejlesztették ki! A LADY Sitness forgószék hálós háttámlája és különösen annak alsó része speciális formájú, mivel a nők gerince ezen a ponton nagyobb megtámasztást igényel. A rendkívül kényelmes és tetszetős ülőfelület 7 különböző feszítésű és keménységű zónája biztosítja az optimális üléskomfortot. Az USA-ban szabadalmaztatott Body-Balance-Tecâ mechanika teszi lehetővé az ülőfelület egyedi, háromdimenziós mozgását, amely erősíti a hát izomzatát. A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Sitness 10 irodai forgószék
további képek

A Sitness 10 állítható magasságú, ergonómikusan kialakított üléssel és hálós háttámlával rendelkező forgószék, állítható magasságú karfával. A háttámla magassága és dőlésszöge egyaránt állítható. A háttámla hálós szövetének színe az ülés színéhez igazodó. A Sitness 10 irodai forgószék különlegessége az USA-ban szabadalmaztatott Body-Balance-Tecâ ülésrögzítési mechanika, mely lehetővé teszi az ülőfelület egyedi, háromdimenziós mozgását, erősítve ezáltal a hát izomzatát. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Sitness 15 irodai forgószék
további képek

A Sitness 15 állítható magasságú, ergonómikusan kialakított üléssel és hálós háttámlával rendelkező forgószék, állítható magasságú karfával. A háttámla magassága és dőlésszöge egyaránt állítható. A háttámla hálós szövetének színe az ülés színéhez igazodó. A Sitness 15 irodai forgószék különlegessége az USA-ban szabadalmaztatott Body-Balance-Tecâ ülésrögzítési mechanika, mely lehetővé teszi az ülőfelület egyedi, háromdimenziós mozgását, erősítve ezáltal a hát izomzatát. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Sitness 23 forgószék
további képek

A Sitness 23 alternatív ülőbútor az ülés korlátlan szabadságát nyújtja. A talp speciális kialakítása háromdimenziós mozgást biztosít. A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Sitness 30 irodai forgószék
további képek

A Sitness 30 szinkronmechanikás irodai forgószék, a háttámlába integrált állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú karfával. A Sitness 30 irodai forgószék különlegessége az USA-ban szabadalmaztatott Body-Balance-Tecâ ülésrögzítési mechanika, mely lehetővé teszi az ülőfelület egyedi, háromdimenziós mozgását, erősítve ezáltal a hát izomzatát. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Sitness 40 irodai forgószék
további képek

A Sitness 40 állítható magasságú, ergonómikusan kialakított üléssel rendelkező forgószék, alacsony, állítható magasság és dönthető háttámlával. A szabadalmaztatott Body-Balance-Tec® mechanika lehetővé az ülőfelület egyedi, háromdimenziós mozgását, amely erősíti a hát izomzatát. Króm lábcsillaggal, szőnyegpadlóhoz való görgőkkel. A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum