Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Irodai szék - Prémium irodaszék

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
AluMedic 15 irodai forgószék
további képek

Az AluMedic 15 szinkronmechanikás vezetői irodaszék modern, kárpitozott háttámlával rendelkezik, mely a Dondola háttámla rögzítési módnak köszönhetően szabad, háromdimenziós mozgást biztosít a hátnak. A nagy nyílásszögű szinkronmechanika mellett az ülés mélysége és szöge is szabályozható. A Dondola ülésrögzítési mechanika az ülés háromdimenziós szabadságát nyújtja, ülés közben folyamatosan mozgásban tartja a testet, edzi és erősíti a hátizmokat. Az AluMedic 15 vezetői irodaszéket fekete lábcsillaggal, állítható magasságú "H2" karfával, szőnyegpadlóhoz való görgőkkel szállítjuk. A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Prémium irodaszék menüpont alatt!

AluMedic 5 irodai forgószék
további képek

Az AluMedic 5 szinkronmechanikás vezetői irodaszék modern, hálós háttámlával rendelkezik, mely a Dondola háttámla rögzítési módnak köszönhetően szabad, háromdimenziós mozgást biztosít a hátnak. A nagy nyílásszögű szinkronmechanika mellett az ülés mélysége és szöge is szabályozható. A Dondola ülésrögzítési mechanika az ülés háromdimenziós szabadságát nyújtja, ülés közben folyamatosan mozgásban tartja a testet, edzi és erősíti a hátizmokat. Az AluMedic 5 vezetői irodaszéket fekete lábcsillaggal, állítható magasságú "H2" karfával, szőnyegpadlóhoz való görgőkkel szállítjuk. A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Prémium irodaszék menüpont alatt!

ErgoMedic 100-4 irodai forgószék
további képek

Az ErgoMedic 100-4 szinkronmechanikás vezetői irodaszék modern, állítható magasságú, kárpitozott, 4 keresztirányú tűzéssel erősített háttámlával rendelkezik. A testsúlyhoz igazítható szinkronmechanika mellett az ülés mélysége és szöge is szabályozható. A Dondola ülésrögzítési mechanika az ülés háromdimenziós szabadságát nyújtja, ülés közben folyamatosan mozgásban tartja a testet, edzi és erősíti a hátizmokat. Az ErgoMedic 100-4 vezetői irodaszéket fekete lábcsillaggal, állítható magasságú "H2" karfával, szőnyegpadlóhoz való görgőkkel szállítjuk. A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Prémium irodaszék menüpont alatt!

ErgoMedic 100-2 irodai forgószék
további képek

Az ErgoMedic 100-2 szinkronmechanikás vezetői irodaszék modern, állítható magasságú, feszített hálós háttámlával rendelkezik, mely fehér vagy fekete színben rendelhető. A testsúlyhoz igazítható szinkronmechanika mellett az ülés mélysége és szöge is szabályozható. A Dondola ülésrögzítési mechanika az ülés háromdimenziós szabadságát nyújtja, ülés közben folyamatosan mozgásban tartja a testet, edzi és erősíti a hátizmokat. Az ErgoMedic 100-2 vezetői irodaszéket fekete lábcsillaggal, állítható magasságú "H2" karfával, szőnyegpadlóhoz való görgőkkel szállítjuk. A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Prémium irodaszék menüpont alatt!

ErgoMedic 100-1 irodai forgószék
további képek

Az ErgoMedic 100-1 szinkronmechanikás vezetői irodaszék modern, állítható magasságú, hálós háttámlával rendelkezik, melyet 4 keresztirányú elasztikus kötés erősít. A testsúlyhoz igazítható szinkronmechanika mellett az ülés mélysége és szöge is szabályozható. A Dondola ülésrögzítési mechanika az ülés háromdimenziós szabadságát nyújtja, ülés közben folyamatosan mozgásban tartja a testet, edzi és erősíti a hátizmokat. Az ErgoMedic 100-1 vezetői irodaszéket fekete lábcsillaggal, állítható magasságú "H2" karfával, szőnyegpadlóhoz való görgőkkel szállítjuk. A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Prémium irodaszék menüpont alatt!

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum