Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Irodabútor - Operatív irodabútor

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
Online3 operatív irodabútor
további képek

A megújult Online irodabútor család a tökéletes megoldás! Az íróasztalokat és irattároló szekrényeket a letisztult formák, a harmonikus színvilág jellemzi. A furnéros ill. laminált bútorfelületeket a konténerek, kiegészítők széles választéka egészíti ki. A hagyományos berendezést kedvelőknek a könnyed és elegáns design-t megtestesítő önálló munkahelyeket (Single), míg a kompakt munkahelyek kialakításához az osztott lábas megoldásokat (Shared) ajánljuk. Ha több tárolóhelyre van szükség, akkor a System többszintes irattárolói nyújtják a tökéletes megoldást. Az Online irodabútorok elemjegyzékét itt tekintheti meg!

5th element operatív irodabútor
további képek

A Négy elem után itt az ötödik! A 5th element operatív irodabútor család a tökéletes választás a természetes követelményeknek megfelelő irodai környezet létrehozásához! Az 5th element operatív irodabútor család széles elemválasztéka lehetőséget nyújt az irodai munkavégzés korszerű feltételeinek megvalósítására, legyen szó akár önálló (desking), megosztott (shared) vagy rendszer (system) tevékenységről. A 5th element irodabútorhoz szekrények az Egységes szekrényrendszerből választhatók. A 5th element operatív irodabútor család elemjegyzékét itt tekintheti meg!

OP operatív irodabútor
további képek

A Claudio Bellini által tervezett OP operatív irodabútor rugalmasan alkalmazkodik a folyamatosan változó irodai környezethez. A belsőépítészek körében osztatlan elismerést kiváltó OP irodabútorral a rendelkezésre álló terek könnyen és gyorsan átalakíthatók, új munkateamek szervezhetők, ideiglenes munkahelyek hozhatók létre. Speciális kötési rendszere révén az OP operatív irodabútor nagyon gyorsan összeszerelhető és egyszerűen adaptálható a már kialakított belső terekhez. Az elemjegyzéket itt tekintheti meg!

Cora2012 operatív irodabútor
további képek

Az évek során kialakult tervezési és gyártási tapasztalatok eredményeképpen született a Cora bútorcsalád, amely a design és a funkcionalitás egységes koncepcióját teremti meg egyetlen bútorban. A tetszés szerint kombinálható asztallapok széles választékának alkalmazásával a Cora bútorokkal minden funkcionális igény megvalósítható. A Cora2012 operatív irodabútorok elemjegyzékét itt tekintheti meg!

Logic operatív irodabútor
további képek

Logic - a kompakt irodabútor! A világhírű tervező Claudio Bellini által megálmodott Logic irodabútor a forma és a tartalom tökéletes összhangját teremti meg. Az egyes munkaállomásokat a tetőlapok és a tárolók összekapcsolásával alakítja ki, melyek bármikor átkonfigurálhatók. Minden kéz alatt van, jól szervezhetően és kompakt formában - a Logic irodabútor család nemcsak esztétikailag, de funkcionálisan is megfelel a moderni irodai környezet követelményeinek. A Logic irodabútorhoz szekrények az Egységes szekrényrendszerből választhatók. A Logic operatív irodabútor elemjegyzékét itt tekintheti meg!

Oxi operatív irodabútor
további képek

Az Oxi dinamikus és ergonómikus irodabútor rendszer. Elegáns és univerzális megoldásaival alkalmazkodik a multifunkcionális irodai követelményekhez. Dinamizmus és termelékenység - ezek a fő jellemzői. Az Oxi elemeivel létrehozott munkahelyek teljeskörű szolgáltatást nyújtanak sikerorientált felhasználóiknak. Az Oxi irodabútorhoz szekrények az Egységes szekrényrendszerből választhatók. Az elemjegyzéket itt tekintheti meg.

Egységes szekrényrendszer
további képek

Az egységes szekrényrendszer elemei - a széles színválaszték révén - a 5th element, a Logic, valamint az Oxi bútorcsaládokhoz egyaránt jól illeszkednek. Az egyes szekrényelemek 45 és 90 cm szélességben, 83, 121, 160, 198, 235 és 260 cm magasságban és 44,5, illetve 35 cm mélységben választhatók, nyitott, teliajtós, üvegajtós kivitelben vagy ezek szinte tetszés szerinti kombinációjában. A rendszert néhány speciális elem teszi teljessé, mint pl. fiókos elemek, tolóajtós szekrények, redőnyös szekrények. Az egységes szekrényrendszer elemjegyzékét itt tekintheti meg!

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum