Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Termékek - Irodabútor - Vezetői tárgyalóbútor

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
Enosi Evo vezetői tárgyalóbútor
további képek

A neves Nikolas Chachamis görög designer által tervezett Enosi Evo vezetői irodabútor az esztétikum, funkcionalitás és a sokoldalúság tökéletes szintézisét valósítja meg. Az Enosi Evo termékválasztéka a rendelkezésre álló irodai teret a legjobban kihasználó elemeket kínálja a felhasználónak. Az Enosi Evo alkalmazkodik a felhasználó igényeihez és ízléséhez, egy sor különleges lehetőséget biztosítva, szigorúan ügyelve a design és a színek összhangjára. Az Enosi Evo vezetői irodabútor elemjegyzékét itt tekintheti meg!

CEO vezetői tárgyalóbútor
további képek

A CEO vezetői irodabútorral praktikus és komfortos munkahely hozható létre, igazodva a vezető személyes stílusához. A CEO letisztult vonalaival, a legapróbb részletekig kidolgozott megjelenésével, a minőségi anyagok használata által kellemes munkafeltételeket teremt a vezető számára. A CEO vezetői irodabútorcsalád elemjegyzékét itt tekintheti meg. A CEO vezetői irodabútorról további képek itt találhatók!

Concepto vezetői tárgyalóbútor
további képek

A Concepto vezetői irodabútor nagyszerűsége az egyszerű, tiszta formákban rejlik. A minimál stílus jegyében megalkotott bútor tökéletesen illeszkedik környezetébe. A tárgyalóasztalok és irattároló szekrények részletes elemjegyzéket itt tekintheti meg. Az irodabútor családról további képek itt láthatók.

Iulio vezetői tárgyalóbútor
további képek

Az Iulio vezetői tárgyalóbútor lágy vonalai, ívei könnyedséget és eleganciát hoznak minden vezetői irodába. A teljes bútorcsalád elemjegyzékét itt tekintheti meg.

Eos vezetői tárgyalóbútor
további képek

EOS - Executive Office Symbol. Komfort és racionalitás. Az EOS vezetői irodabútor unikális környezetet biztosít az unikális vezetőnek! A legkiválóbb anyagok felhasználásával megalkotott elegáns íróasztalok, szekrények, kiegészítők, mind a vezetés fontosságának kiemelését szolgálják. Az elemjegyzéket itt tekintheti meg. Az Eos vezetői irodabútorról további képek itt találhatók.

Minimax vezetői tárgyalóbútor
további képek

Minimál a vonalvezetésben, az ívekben, a kompozíciókban! Maximum a design-ban, a részletekben és a színekben! A Minimax vezetői tárgyalóbútorok különleges megjelenése nemcsak a világosszürke és magasfényű alumínium lábaknak, hanem az íróasztalok és tárgyalóasztalok festett - piros, kék vagy fekete - üvegfelületeinek is köszönhető. A tárgyalóbútorok elemjegyzékét itt tekintheti meg. A Minimax bútorcsaládról további képek itt láthatók.

Numen vezetői tárgyalóbútor
további képek

A Numen esztétikailag tökéletes megjelenésű, elegáns vezetői irodabútor - minőségi kivitelben. A tetszetős design, a lágy vonalvezetés emelik ki a Numen bútorokat a vezetői irodabútorok sorából. A részletes elemjegyzéket itt tekintheti meg! A bútorcsaládról további képek itt láthatók.

Seventies vezetői tárgyalóbútor
további képek

A Seventies vezetői irodabútor családot egyedi stílus és kiváló minőség jellemzi. Külön említést érdemel a bútor elegáns megjelenése, a tökéletesen kidolgozott részletek. Az elemjegyzéket itt tekintheti meg. A bútorcsaládról további képek itt láthatók.

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum