Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Termékek - Irodai szék - Irodai forgószék

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
New Artwork irodai forgószék
további képek

A New Artwork elasztikus hálóval borított ergonómikus háttámlájú irodai szék, állítható magasságú deréktámasszal. A Body-Balance-Tecâ háttámla rögzítési mód optimális mozgást biztosít a hátnak - folyamatosan támasztva a gerincet. Az ergonómikus ülésforma, a testsúlyhoz igazítható, extra nagy dőlésszögű szinkronmechanika tökéletes kényelmet biztosít! A szék méreteit itt tekintheti meg. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Open Point irodai forgószék
további képek

Az Open Point székek modern megjelenésű, hálós háttámlával rendelkező ergonómikus irodaszékek, dönthető háttámlával vagy szinkronmechanikával rendelhetők. A speciális kialakítású, a medencét megtámasztó ülés és az ergonómikus gerinctámaszt biztosító háttámla kiváló üléskomfortot nyújt, hosszabb használat esetén is. A hálós háttámla mindig fekete, míg az ülés szövete választható. Az Open Point irodai székek fekete lábcsillaggal, karfa nélkül, fix vagy állítható magaságú karfával, puha vagy kemény felületű görgőkkel rendelhetők. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Trendstar irodai forgószék
további képek

A Trendstar széles ülőfelületű, ergonómikus kialakítású háttámlával rendelkező kényelmes irodaszék. A Trendstar irodai forgószékek dönthető háttámlás vagy szinkronmechanikás változatban, kerek vagy állítható magasságú karfával, fekete vagy króm lábcsillaggal rendelhetők. A Trendstar irodaszékek szövetválasztékának megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Alu Basic irodai forgószék
további képek

Az Alu Basic  irodai forgószék beépített és állítható magasságú deréktámasszal, testsúlyhoz igazítható pontszinkron mechanikával rendelkezik. Különlegessége az ergonómikus kialakítású Orthoseat ül?felület, amely tökéletes feltételeket biztosít a tartós ül?munkát végz?k számára! Az Alu Basic irodai szék méreteit itt tekintheti meg. A székekhez választható szövetek megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Open Art 10 irodai forgószék
további képek

Az Open Art 10 elasztikus hálóval borított, ergonómikus háttámlájú irodai szék, állítható magasságú deréktámasszal. A Body-Balance-Tecâ háttámla rögzítési mód optimális mozgást biztosít a hátnak - folyamatosan támasztva a gerincet. Az ergonómikus ülésforma, a testsúlyhoz igazítható, extra nagy dőlésszögű szinkronmechanika tökéletes kényelmet biztosít! Az Open Base székekhez választható szövetek megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Ergo Point P irodai forgószék
további képek

Az Ergo Point P irodaszékeket az ergonómikus kialakítású háttámla és ülőfelület mellett a kedvező ár-érték arány jellemzi. A forgószékek ágyékcsigolya támasztást biztosító ülésének magassága, valamint a dönthető háttámla magassága egyaránt állítható. A speciális formájú háttámla szokatlanul nagy mozgásteret nyújt a hátnak. Az Ergo Point P forgószékek fekete lábcsillaggal, karfa nélkül,  fix vagy állítható magasságú karfával rendelhetők, puha vagy kemény felületű görgőkkel. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Point 60 irodai forgószék
további képek

A Point 60 székeket az ergonómikus kialakítás, a magas üléskomfort mellett a kedvező ár-érték arány jellemzi. A Point 60 egyedi igény szerint állítható magasságú forgószék, ergonómikusan kialakított ülőfelülettel és háttámlával. A háttámla magassága  és dőlésszöge is állítható. Fekete vagy króm lábcsillaggal, karfa nélkül, fix vagy állítható magaságú karfával , puha vagy kemény felületű görgőkkel rendelhető. A szék méreteit itt tekintheti meg. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Point 70 irodai forgószék
további képek

A Point 70 székeket az ergonómikus kialakítás, a magas üléskomfort mellett a kedvező ár-érték arány jellemzi. A Point 70 forgószékeknél az ülés magassága, mélysége, valamint a  háttámla magassága, mélysége és dőlésszöge is állítható. Ülés közben a speciálisan  kialakított ülőfelület jól támasztja az ágyékcsigolyát. Karfa nélkül, fix vagy állítható magasságú karfával rendelhető, kék szövetborítással. A szék méreteit itt tekintheti meg. A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Point 80 irodai forgószék
további képek

A Point 80 székeket az ergonómikus kialakítás, a magas üléskomfort mellett a kedvező ár-érték arány jellemzi. A Point 80 állítható magasságú forgószék, ergonómikusan kialakított üléssel és háttámlával. Az ülés mélysége, az extra magas háttámla magassága és dőlésszöge is állítható. A speciálisan kialakított ülőfelület jól támasztja az ágyékcsigolyát. Fekete lábcsillaggal, karfa nélkül, fix vagy állítható magasságú karfával, puha vagy kemény felületű görgőkkel rendelhető. A szék méreteit itt tekintheti meg. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Solution TS irodai forgószék
további képek

A Solution TS szinkronmechanikás forgószék, egyénileg állítható ülésmagassággal, extra magas, ergonómikusan kialakított háttámlával, integrált deréktámasszal. A speciális formájú ülés jól támasztja az ágyékcsigolyát. Fekete vagy króm lábcsillaggal, karfa nélkül vagy állítható magasságú karfával, puha vagy kemény felületű görgőkkel rendelhető. A szék méreteit itt tekintheti meg. A szövetválaszték megtekintéséhez kattintson ide! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

 |  1  |  2  | 
következő oldal

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum