Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Termékek - Kieg. bútorok - Gyerekszék

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
Titan Junior gyerekszék
további képek

A német gyártmányú, ergonómikus kialakítású Titan Junior ifjúsági forgószék "együtt nő" használójával. Az ülés magassága 37-51 cm között állítható, a speciális gázrugó már 20 kg-os testsúlytól működik. A háttámla borítása kellemes hatású, légáteresztő hálós szövet. A háttámla mélységben állítható, igazodva a gyermek magasságához. Az előlről lekerített, ergonómikus kialakítású ülés mosható műbőrrel borított. A Titan Junior gyermek- és ifjúsági széket 5 éves kortól 15 éves korig ajánljuk (max. 60 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig). A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! A Titan Junior gyerekszék méreteit itt tekintheti meg! A Titan Junior székek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A Titan Junior székek 2009-ben megkapták a német FACTS magazin "Különösen ajánlott termék" díját! A forgószéket 9 színben online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

Open Art Junior gyerekszék
további képek

A német gyártmányú, ergonómikus kialakítású Open Art Junior ifjúsági forgószék "együtt nő" használójával. Az ülés magassága 37-51 cm között állítható, a speciális gázrugó már 20 kg-os testsúlytól működik. A háttámla borítása kellemes hatású, légáteresztő hálós szövet. Magassága és mélysége egyaránt állítható, tökéletesen igazodva a gyermek magasságához. Az ergonómikus kialakítású ülés mosható műbőrrel borított. Az Open Art Junior gyermek- és ifjúsági széket 5 éves kortól 15 éves korig ajánljuk (max. 60 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig). A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! Az Open Art Junior gyerekszék méreteit itt tekintheti meg! Az Open Art Junior székek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket 9 színben online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

High Scool gyerekszék
további képek

A német gyártmányú High S'Cool ifjúsági- és gyerekszék "együtt nő" használójával. Az ergonómikus kialakítású, elől lekerekített formájú ülés magassága 37-51 cm között állítható. A műanyag, 3D-hálós, tartós és szennytaszító szövettel borított háttámla magassága és mélysége egyaránt állítható, tökéletesen igazodva a gyermek magasságához. A High S'Cool gyerekszéket 5 éves kortól 15 éves korig ajánljuk (max. 60 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig). A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! A High S'Cool gyerekszék méreteit itt tekintheti meg! A High S'Cool gyerekszékekhez választható szövetek megtekintéséhez kattintson ide! A High S'Cool gyerekszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A High S'Cool gyerekszékek elnyerték Németországban a "Gut" minősítést (Stiftung Warentest 11/98)! A forgószéket 10 színben online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

High S maxx gyerekszék
további képek

A német gyártmányú High S'maxx ifjúsági- és gyerekszékek háttámlájának és ülésének formáját, párnázatát kifejezetten a gyermekek számára alakították ki. Az ülés és a háttámla magassága, valamint az ülés mélysége egyedileg beállítható. A háttámla magassága egyszerűen, egy gomb segítségével állítható. A High S'maxx gyerekszékek speciális gázrugóval (már 20 kg testsúlytól működik) rendelkeznek. A szék különlegessége még a háttámla és az ülés, valamint a lábkereszt egyedi, szürke színű borítása. A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! Válassza minden árkategóriában a legjobbat! A High S'maxx gyerekszéket max. 60 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig ajánljuk. A High S'maxx gyerekszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket 10 színben és mintás változatokban online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

High Power gyerekszék
további képek

A gerinc védelméről már kisgyermekkortól kezdve folyamatosan gondoskodni kell! A német gyártmányú High Power gyerekszékek háttámlájának és ülésének formáját, párnázatát kifejezetten a gyermekek számára alakították ki. Az ülés és a háttámla magassága, valamint az ülés mélysége egyedileg beállítható. A High Power gyerekszékek speciális gázrugóval (már 20 kg testsúlytól működik), fekete műanyag lábkereszttel rendelkeznek. A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! Válassza minden árkategóriában a legjobbat! A High Power gyerekszéket max. 60 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig ajánljuk. A gyerekszék méreteit itt tekintheti meg! A High Power gyerekszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

A High Power gyerekszék utolsó példányait akciós áron vásárolhatja meg!

Power Disney gyerekszék
további képek

A gerinc védelméről már kisgyermekkortól kezdve folyamatosan gondoskodni kell! A német gyártmányú Power Disney gyerekszékek háttámlájának és ülésének formáját, párnázatát kifejezetten a gyermekek számára alakították ki. Az ülés és a háttámla magassága, valamint az ülés mélysége egyedileg beállítható. A Power Disney gyerekszékek fekete műanyag lábkereszttel rendelkeznek. A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! Válassza minden árkategóriában a legjobbat! A Power Disney gyerekszéket max. 70 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig ajánljuk. A High Power gyerekszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

A Power Disney gyerekszék utolsó, bemutatótermi példányát akciós áron vásárolhatja meg!

Kiddi Star gyerekszék
további képek

A német gyártmányú Kiddi Star gyerekszékek háttámlájának és ülésének formáját, párnázatát kifejezetten a gyermekek számára alakították ki. Az ülés és a háttámla magassága, valamint az ülés mélysége egyedileg beállítható. A Kiddi Star gyerekszékek speciális gázrugóval (már 20 kg testsúlytól működik), króm acélvázzal rendelkeznek. A jól beállított, ergonómikus kialakítású gyerekszék használatával óvjuk gyermekeink egészségét! Válassza minden árkategóriában a legjobbat! A Kiddi Star gyerekszéket max. 70 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig ajánljuk. A gyerekszék méreteit itt tekintheti meg! A Kiddi Star gyerekszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket online is megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a Gyerek- és ifjúsági szék menüpont alatt!

Sitness Kid 20
további képek

A nagysikerű Sitness sorozat kifejezetten gyermekek részére készített változata a Sitness Kid 20. Az ülés magassága gázrugó segítségével állítható, míg a függőleges írányú hintázást speciális felfüggesztés biztosítja. Az oldalirányú mozgás a keréktalp légnyomásával szabályozható. A Sitness Kid 20 ülést 5 éves kortól 15 éves korig ajánljuk (max. 60 kg teherbírással, 159 cm testmagasságig). A Sitness Kid 20 gyerekszékek a Nürnbergi LGA minőségellenőrző Intézet GS tanusítványával rendelkeznek! A forgószéket megrendelheti Irodaszék Online webáruházunkban, a www.irodaszek.net címen!

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum