Hírek Céginformáció Elérhetőségek Partnerek Termék kereső Hírlevél
Irodabútor
Call center
Operatív irodabútor
Operatív tárgyaló
Középvez. irodabútor
Középvez. tárgyaló
Vezetői irodabútor
Vezetői tárgyalóbútor
Felsővez. irodabútor
Felsővez. tárgyaló
Recepciós bútor
Térelválasztó
Szerelt válaszfal
Szekrénysorok
Klasszikus bútor

Irodai szék
Prémium irodaszék
Prémium tárgyalószék
Irodai forgószék
Sitness forgószék
Konferenciaszék
Oper. tárgyalószék
Labdaszék
Gyerekszék
Közösségi bútorok
Ügyfélváró bútor
Vezetői irodaszék
Vezetői tárgyalószék
Felsővez. irodaszék
Felsővez. tárgyalósz

Kieg. bútorok
Közösségi faliórák
Sit-Stand bútor

Akciós termékek
Akciós irodabútor
Akciós gyerekszék
Akciós irodaszék
Akciós tárgyalószék
Akciós vezetői szék
Irodai kiegészítők
Klasszikus bútor
Nyomtatóasztal
Operatív irodabútor
Recepciós bútor
Számítógépasztal

More space system
Banki munkahely
Call Center
Információs pult
Irodai munkahely
Orvosi rendelő
Stúdió
Vezérlő terem

Informatikai bútor

Ergonómia

Monitortartók
Monitortartó szettek
MPS Support elemek

Irodai kiegészítők
Hulladéktárolók
Irattárolók
Irodai kisbútorok
Íróasztali felsz.
More Space Szett
Multimédia tárolók
Számítógép. bútorok


Monitortartók - Monitortartó szettek

 Termékcsalád neve Leírás Fotó
Novus DSS Basic monitortartó
további képek

Kedvező árú összeállítás, mely biztosítja a monitor ergonómiailag legjobb elhelyezését a munkahelyen. Az összeállítás 1 db DSS 445 mm-es tartóoszlopból (íróasztal pereméhez rögzíthető) és 1 db DSS monitortartó karból áll. A monitortartó szett ára: 39.825,- Ft+ÁFA.

Novus TSS Basic monitortartó
további képek

Bestseller. A Novus legsikeresebb összeállítása a monitor tökéletes elhelyezéséért a munkahelyen! A TSS Basic monitortartó 1 db (íróasztal pereméhez rögzíthető) TSS 445 mm-es tartóoszlopból és 1 db TSS III monitortartó karból áll. A monitortartó szett ára: 58.110,- Ft+ÁFA.

Novus TSS Business Combination monitortartó
további képek

Optimális szett a notebook és a monitor együttes elhelyezésére. A monitortartó szett 1 db (íróasztal pereméhez rögzíthető) TSS 445 mm-es tartóoszlopból, 1 db TSS III monitortartó karból és 1 db notebook tartó karból áll. A monitortartó szett ára: 81.853,- Ft+ÁFA.

Novus TSS Duo monitortartó
további képek

2-monitoros rendszer a hatékonyság növelése érdekében. A 2-monitoros szett segítségével csökkenthetők a költségek, hiszen ez a monitortartó szett 1 db TSS 445 mm-es (íróasztal pereméhez rögzíthető) tartóoszlopból és 2 db TSS III monitortartó karból áll. A monitortartó szett ára: 95.388,- Ft+ÁFA.

Novus TSS Trio monitortartó
további képek

3-monitoros rendszer a hatékonyság növelése érdekében. A 3-monitoros rendszer segítségével még inkább csökkenthetők a költségek, hiszen egy tartóoszlopra 3 (max 4) monitortartó is felszerelhető. A monitortartó szett 1 db TSS (kábelkivezető furatban rögzíthető) 445 mm-es tartóoszlopból, 2 db TSS III (hosszított) monitortartó karból és 1 db monitortartó csuklóból áll. A monitortartó szett ára: 125.062,- Ft+ÁFA.

Novus TSS Quattro monitortartó
további képek

4-monitoros rendszer is kialakítható a Novus Tetra Support System segítségével. Ideális megoldás 4 monitor költségtakarékos elhelyezésére! A monitortartó szett 1 db (kábelkivezető furatban rögzíthető) TSS 845 mm-es tartóoszlopból és 4 db TSS III monitortartó karból áll. A monitortartó szett ára: 176.042,- Ft+ÁFA.

Novus Control Center monitortartó
további képek

A 4 monitor egy sorban is elhelyezhető a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Ez a monitortartó szett 2 db (íróasztal pereméhez rögzíthető) TSS 445 mm-es tartóoszlopból, 1 db Slatwall elemből, 2 db TSS III monitortartó karból és 2 db Slatwall monitortartó csuklóból áll. A monitortartó szett ára: 181.385,- Ft+ÁFA.

Novus TSS XL monitortartó
további képek

A tökéletes megoldás nagyméretű (max. 20 kg-ig) monitor elhelyezésére. A monitortartó szett 1 db (kábelkivezető furatban rögzíthető) TSS 545 mm-es tartóoszlopból és 1 db monitortartó csuklóból áll. A monitortartó szett ára: 34.812,- Ft+ÁFA.

Novus TSS Wall Station monitortartó
további képek

Speciális igényekhez speciális megoldásokat kínál a Novus Tetra Support rendszere. A fali monitortartó szett 1 db falra rögzíthető TSS 890 mm-es tartóoszlopból, 1 db monitortartó csuklóból és 1 db klaviatúratartóból áll. A monitortartó szett ára: 59.840,- Ft+ÁFA.

Novus Office Wall monitortartó
további képek

Funkcionálisan kiváló megoldás monitor fali elhelyezésére és irattárolásra. A fali monitortartó szett 2 db falra rögzíthető TSS 445 mm-es tartóoszlopból, 4 db Slatwall panelből, 1 db TSS II monitortartó karból és 3 db irattartó tálcából áll. A monitortartó szett ára: 134.506,- Ft+ÁFA.

 |  1  |  2  | 
következő oldal

Funkció * Minőség * Ergonómia * Esztétikum